Feed URL:

Sun, 15 Sep 2019 14:37:15 EDT

Marrëveshje PD-PS? Flet Paloka: Ja si qëndron e vërteta

( aePiot.ro , aePiot.com , allGraph.ro )

http://aePiot.com - #PD-PS?
#Ja | via aePiot | Marrëveshje PD-PS? Flet Paloka: Ja si qëndron e vërteta - via #aePiot | Translate - #Ja

Nënkryetari i PD-së Edi Paloka ka deklaruar ne nje intervistë për “Koha Jonë” se lajmin e rremë për një marrëveshje “të fshehtë” midis PD dhe PS, e përhapen me porosi disa prej shërbëtorëve të paguar mirë e të përdorur keq Kriza politike vijon dhe deri më tani nuk ka marrëveshje, si e kërkon kampi qeveritar. […]

The post Marrëveshje PD-PS? Flet Paloka: Ja si qëndron e vërteta appeared first on Lajmi i Fundit - Lajme.

Sun, 15 Sep 2019 13:18:16 +0000SHARE: Share via Twitter | Share via Whatsapp | Share via Pinterest | https://lajmifundit.al/2019/09/15/marreveshje-pd-ps-flet-paloka-ja-si-qendron-e-verteta/#via-aePiot | Marrëveshje PD-PS? Flet Paloka: Ja si qëndron e vërtetaVictor Ponta, atac usturător la adresa lui Dacian Cioloș: Mai prefăcut decât vechii oameni

#usturător | via aePiot | Victor Ponta, atac usturător la adresa lui Dacian Cioloș: Mai prefăcut decât vechii oameni - via #aePiot | Translate - #atac

Victor Ponta lansează un atac dur la adresa lui Dacian Cioloș, spunând că este „mai prefăcut, mai demagog, mai oportunist și mai neprofesionist decât oamenii vechi”.  „OMUL NOU in Politica : Dacian...

Sun, 15 Sep 2019 16:51:35 +0300SHARE: Share via Twitter | Share via Whatsapp | Share via Pinterest | https://www.antena3.ro/politica/victor-ponta-atac-usturator-la-adresa-lui-dacian-ciolos-mai-prefacut-decat-vechii-oameni-537683.html#via-aePiot |Prince Harry reveals his son is 'getting so big'

#Prince | via aePiot | Prince Harry reveals his son is 'getting so big' - via #aePiot | Translate - #Harry

Prince Harry reveals his son is 'getting so big'

Sun, 15 Sep 2019 10:16:24 +0100SHARE: Share via Twitter | Share via Whatsapp | Share via Pinterest | http://www.contactmusic.com/prince-harry/news/prince-harry-reveals-his-son-is-getting-so-big_6288393#via-aePiot |


Stiri aleatoare din: arhiva


http://allGraph.ro - #Prince

Follow aePiot : https://twitter.com/FollowAepiot

Tags photos: aePiot.com | aePiot.ro | allGraph.ro

Follow Blogs: Tumblr | Blogspot

Tags links: aePiot.com | aePiot.ro | allGraph.ro

#Arabic | #Chinese | #Deutsch | #English | #Espanol | #Francais | #Indonesian | #Italiano | #Japanese | #Malaysian | #Portuguese | #Romana | #Russian | see other news from different countries#Albanian | #Belarus | #Bosnian | #Bulgarian | #Croatian | #Czech | #Danish | #Estonian | #Filipino | #Finnish | #Greek | #Hungarian | #Indian | #Korean | #Moldovan | #Mongolian | #Norwegian | #Serbian | #Slovakian | #Swedish | #Thai | #Turkish | #Ukrainian | #Vietnamese
Got a web page? Want to add this automatically updating news feed? Just copy and paste the code below into your HTML.