Feed URL:

Sun, 15 Sep 2019 14:14:38 EDT

Bilanci i Vettingut/ 60 gjyqtarë dhe prokurorë të shkarkuar

( aePiot.ro , aePiot.com , allGraph.ro )

http://allGraph.ro - #gjyqtarë
#60 | via aePiot | Bilanci i Vettingut/ 60 gjyqtarë dhe prokurorë të shkarkuar - via #aePiot | Translate - #Bilanci

186 gjyqtarë e prokurorë kanë kaluar në sitën e Vettingut nga 1 shkurti i vitit 2018 deri në 31 korrik të këtij viti. Komiteti Shqiptar i Helsinkit ka publikuar gjetjet për procesin e Vettingut nga momenti që ai ka filluar; dhe sipas monitorimeve të kryera deri tani janë shkarkuar 60 gjyqtarë e prokurorë, 37 të […]

The post Bilanci i Vettingut/ 60 gjyqtarë dhe prokurorë të shkarkuar appeared first on Lajmi i Fundit - Lajme.

Sun, 15 Sep 2019 13:47:56 +0000SHARE: Share via Twitter | Share via Whatsapp | Share via Pinterest | https://lajmifundit.al/2019/09/15/bilanci-i-vettingut-60-gjyqtare-dhe-prokurore-te-shkarkuar/#via-aePiot | Bilanci i Vettingut/ 60 gjyqtarë dhe prokurorë të shkarkuarHOROSCOP 15 septembrie 2019. Taurii înfruntă gunoiul mental, Gemenii se eliberează de frici

#septembrie | via aePiot | HOROSCOP 15 septembrie 2019. Taurii înfruntă gunoiul mental, Gemenii se eliberează de frici - via #aePiot | Translate - #HOROSCOP

HOROSCOP. Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 15 SPTEMBRIE 2019; fiecare persoana are propriii sai ingeri pazitori, indiferent de rasa, cultura sau religia de care apartine. Chiar...

Sun, 15 Sep 2019 01:15:02 +0300SHARE: Share via Twitter | Share via Whatsapp | Share via Pinterest | https://www.antena3.ro/horoscop/horoscop-15-septembrie-2019-taurii-infrunta-gunoiul-mental-gemenii-se-elibereaza-de-frici-537626.html#via-aePiot |Zooey Deschanel dating Jonathan Scott

#Zooey | via aePiot | Zooey Deschanel dating Jonathan Scott - via #aePiot | Translate - #Jonathan

Zooey Deschanel dating Jonathan Scott

Sat, 14 Sep 2019 07:03:10 +0100SHARE: Share via Twitter | Share via Whatsapp | Share via Pinterest | http://www.contactmusic.com/zooey-deschanel/news/zooey-deschanel-dating-jonathan-scott_6288329#via-aePiot |


Stiri aleatoare din: arhiva


http://aePiot.com - #Scott

Follow aePiot : https://twitter.com/FollowAepiot

Tags photos: aePiot.com | aePiot.ro | allGraph.ro

Follow Blogs: Tumblr | Blogspot

Tags links: aePiot.com | aePiot.ro | allGraph.ro

#Arabic | #Chinese | #Deutsch | #English | #Espanol | #Francais | #Indonesian | #Italiano | #Japanese | #Malaysian | #Portuguese | #Romana | #Russian | see other news from different countries#Albanian | #Belarus | #Bosnian | #Bulgarian | #Croatian | #Czech | #Danish | #Estonian | #Filipino | #Finnish | #Greek | #Hungarian | #Indian | #Korean | #Moldovan | #Mongolian | #Norwegian | #Serbian | #Slovakian | #Swedish | #Thai | #Turkish | #Ukrainian | #Vietnamese
Got a web page? Want to add this automatically updating news feed? Just copy and paste the code below into your HTML.